Indeling trainingsgroepen 2018/2019

Vanaf dit seizoen gebruiken we een nieuwe manier om de trainingsgroepen bekend te maken op de site. Alle trainingsgroepen zijn te vinden in dit overzicht. Je kunt daar filteren op trainingsdag en naam om je groep snel te vinden. Alle deelnemers van elke trainingsgroep kun je zien als je de detailpagina van de trainingsgroep bekijkt, maar ze zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de site. Dit is om de privacy van de deelnemers te beschermen. 

De groepen hebben ook een nieuwe naam gekregen: de naam van je groep is gekoppeld aan de trainingsdag en trainingsuur. Per trainingsuur is er dan een groepsaanduiding: A t/m Z voor de volwassengroepen en de jeugd wordt ingedeeld via de KSNB categorie: Pupillen, Junioren ABC en Neo-Senioren. Als je bijvoorbeeld traint in groep 'Maandag 2B' (afgekort (Ma2B), dan weet je dat je op maandagavond het tweede uur training hebt (bij Jolanda en Hector).  

Er is nog een andere manier om te weten in welke trainingsgroepen je bent ingedeeld. Daarvoor is er nu een nieuw overzicht dat is te vinden in de rechterkolom als je bent ingelogd via een browser of onderaan als je via je smartphone kijkt. Daar zie je onder de agenda alle trainingen waarvoor je je hebt opgegeven voor de komende twee weken. Zo ben je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en uitval. 

Let op: Alle informatie op de site wordt op dit moment bijgewerkt. Pas na de trainersvergadering van a.s. dinsdag 9 oktober zijn de trainingsgroepen definitief. Dus pas vanaf 10 oktober is alle informatie compleet beschikbaar op de site. Mocht er naar je inzicht iets niet correct zijn, meld dit dan even via groepsindeling@ijce.nl.

Mede namens de technische commissie wens ik jullie allemaal een goed schaatsseizoen.