Fietstraining

Fietsen...

Fietsen is een uitstekende trainingsvorm voor schaatsers, omdat je conditie en kracht opbouwt. IJCE biedt twee verschillende soorten fietstraining als er geen ijs is: mountainbike training in het bos bij Joe Mann en wielrentraining op de skeeler/wielerbaan van OpNoord.  Deze trainingen zijn afgestemd op de behoeftes van schaatsers, zodat je goed voorbereid het ijs op kan in het winterseizoen. Fietsen met clubleden is gewoon leuk en gezellig! Op de wielerbaan kun je je laten uitdagen, trainen naar eigen vermogen en met speelse oefeningen is deze training meer dan alleen 'rondjes rijden'. Mountainbiken is een uitdagende training die enige stuurmanskunst vereist. De trainingen staan open voor leden vanaf ongeveer 9 jaar. Wil je een van beide training eens proberen? Zoek dan contact via fietstraining@ijce.nl

Mountainbiken en racefietsen zijn op twee verschillende avonden. Als je deelneemt dan kies je in principe een vaste trainingsvorm en trainingsavond. Mcoht je een keer verhinderd zijn, kun je incidenteel wisselen met de andere trainingsavond en daarmee fietsvorm. Meld je dan wel even van te voren bij de trainer. 

Fiets je met ons mee? Geef je dan op:

Inschrijven fietstraining

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, meld je dan via fietstraining@ijce.nl.

Mountainbike

  • Wanneer: Woensdagavond, volwassenen van 19:00u  tot ongeveer 20:00-20:15u. Donderdagavond, jeugd van 18:30u  tot 19:30u.
  • Locatie: Het mountainbikeparcours in Best. Het verzamelpunt voor deze training is de parkeerplaats bij het Joe Mann Memorial in Best.

Racefiets

  • Wanneer: Dondagavond, jeugd en volwassenen, van 18:30u tot 19:45u.
  • Locatie: De wielerbaan van OpNoord.