Prikbord

aanbod

Een gebruikte maar netjes onderhouden klapset. Steekmaat verstelbaar tussen 165 en 195 mm. Dit is een maat 43, maar ook prima bruikbaar voor schoenen met maat 42. De klapset is inclusief optionele verhogers (zie foto) zodat je nog dieper door de bocht kan en een reserve-veer voor het klapmechanisme.

Wordt uiteraard geslepen geleverd.

Voor een IJCE-er maak ik een mooi prijsje!

aanbod

Toerschaatsen
Een paar vaste noren te koop. Maat 40. Merk Viking. Type Viking 1 met de extra harde S-ijzers. Ik lever de schaatsen geslepen af en verwijder de paar roestplekjes voor je. De ijzers zijn kaarsrecht en altijd goed onderhouden. Dit is een prime schaats voor beginners. Daarom ook een beginnersprijsje. De beschermers krijg je er bij. De veters zijn nog prima.  Prijs € 25,-

aanbod

Een paar fraaie noren te koop. Maat 39. Viking 1 ijzers en schoenen. De schaatsen staan op zogenaamde lage potten. Een paar hoge potten  zitten er bij. Het geheel is prima onderhouden en ziet er goed uit. De ijzers zijn goed gerond en goed geslepen. Een stevige schoen van 2 tot 2.2 mm dik volle nerf rundleer, met beige veterbies. De zwaardere kwaliteit leer geeft de schoen meer steun dan een Viking Junior of Viking II. Voor de buis is gelegeerd koolstofstaal gebruikt. Prijs € 75,-

aanbod

Te koop: lage noren, merk Raps, model Lion V8, maat 40, leren kuipschoen. Zo goed als nieuw, slechts 1 seizoen op de ijsbaan geschaatst.

Vraagprijs: €75

aanbod

Noren met vast onderstel, Raps V8, met Mondo schoen. Schaatsen een half seizoen gebruikt, mijn dochter is eruit gegroeid. Maat 39 maar ze vallen groot uit (ze had schoenmaat 38).

aanbod

Tijd om de kast op te ruimen bij de Willemsens!

4 sets (kinder)schaatsen waarop mijn kinderen geschaatst hebben tot circa 13 jaar oud.

  • Viking lage noor: maat 33 (~schoenmaat 34) bijna nieuw, ws. 1 seizoen gebruikt: 60 euro
  • Raps zwart vast ijzer: maat 36: 50 euro (stuk ouder, met wel een goed ijzer)
  • Maple schoen met vast Raps V4 ijzer, maat 37: 60 euro (2 seizoenen gebruikt) 
  • Maple klapschaats, maat 37-38: 90 euro (schoen is oud, maar zeer fijne schaats/klapset)

Uiteraard geslepen afgeleverd! 

aanbod

Deze Craft salopet (schaatsbroek met bovenstuk) is door onze kinderen gebruikt maar inmiddels te klein geworden. Deze broek is in prima staat en zonder beschadigingen. De maat is 152. 

Prijs: n.o.t.k.

aanbod

Een Craft afritsbroek in prima staat. Deze broek heeft de IJCE blauw kleur. Heb je interesse, neem dan even contact met me op, liefst per telefoon.