Verslag IJCE (interclub) jeugdtoernooi

Het eerste weekend van het nieuwe jaar, het was weer zover! Uit alle hoeken van het land kwamen jonge rijders naar Eindhoven voor het IJCE interclub pupillen en junioren BC. De verste ploeg kwa reistijd kwam uit Hengelo / Enschede en kwa afstand Koggenland uit Hoorn.

Ondersteund door gezellige muziek werd er ingelopen en ingereden. Er gingen 21 PR’s aan flarden en de competitie was stevig. Uiteindelijk ging het team STG Koggenland er bij de pupillen met de eerste prijs vandoor. Onze IJCE pupillen pakten de derde prijs. Bij de junioren BC waren de dames en heren van Koggenland ook de sterkste. IJCE was sterke tweede. Individuele successen noteren we voor IJCE pupillen Carlijn, Janine en Sem die allen een tweede prijs bemachtigden. Bij de junioren wonnen Sarah en Daan beiden de eerste prijs en Hylke en Nick de tweede prijs. Carlijn behaalde de derde prijs.

Onze scheidsrechters Lex en Frans deelden statig de medailles uit aan alle winnaars en onder luid applaus werd de wedstrijd afgesloten. Tot volgend jaar!