Verkiezing Clubheld 2017 - de uitslag

Onze clubheld Paula van der Kaay is binnen de gemeente Eindhoven geëindigd op de 4e plaats met 114 stemmen. De winnaar had 369 stemmen. Er stonden 94 genomineerden in de einduitslag. In de regionale verkiezing is Paula als 9e geëindigd. Hier stonden 583 genomineerden in einduitslag. Paula gaat hierdoor niet door naar de landelijke verkiezing. Toch is dit een bijzonder goed resultaat voor Paula. Het zegt zeker ook iets over de betrokkenheid van veel van onze clubleden, bravo!

Proficiat Paula met dit prachtige resultaat.

Mede namens Paula dank ik iedereen die op Paula heeft gestemd.

Meer over clubheld Paula
De Clubheldenactie is op 31 oktober geëindigd. Als bestuur hadden we Paula van der Kaay hiervoor aangemeld. Daar was alle reden toe. Paula is al tientallen jaren op veel manieren actief in de schaatssport, zowel òp als naast het ijs. Niet alleen is zij al vele jaren bestuurslid van IJsClub Eindhoven, Paula is ook trainer en coördineert veel activiteiten en evenementen van IJCE. Ook bij de feitelijke uitvoering van de activiteiten en evenementen is Paula er heel vaak bij. Paula is ook op het menselijke en sociale vlak een sterke bindende factor in onze vereniging. Bij lief en vooral ook bij leed is Paula als één van de eersten er bij om haar belangstelling en steun te tonen.
Onze leden zijn er in geslaagd om in een hele korte tijd heel veel stemmen uit te brengen op Paula. Zo is Paula binnen de gemeente Eindhoven geëindigd op de vierde plaats met 114 stemmen. De winnaar had 369 stemmen. Er stonden 94 genomineerden in de einduitslag. In de regionale verkiezing is Paula als negende geëindigd. Hier stonden 583 genomineerden in einduitslag. Paula gaat hierdoor helaas niet door naar de landelijke verkiezing. Toch is dit een bijzonder goed en welverdiend resultaat voor Paula. Het zegt zeker ook iets over de betrokkenheid van veel van onze clubleden, bravo allemaal!

Willem Maris - voorzitter