Uitslag Jos Dielis bokaal

Op 2 november is, in alle vroegte op het trainingsuur van IJCE, de wedstrijd om de Jos Dielis bokaal weer verreden. Met deze wedstrijd wordt de meest complete schaatser gezocht. Dit jaar waren er een groot aantal inschrijvingen. In totaal 22 meisjes en 30 jongens. Er is een harde strijd geleverd op de verschillende disciplines.

Bij de meisjes groep C wist Elselah Harryson op alle afstanden de eindzege te pakken. Bij de meisjes B moest Elise Eperjesy alleen haar meerdere erkennen in Vera Makarevich op bij de mass start. De tijden die Elise op de klokken zette op de andere afstanden waren niet mals. Bij de 500 meter shorttrack was ze zelfs sneller dan een groot deel van de meisjes A. Bij de meisjes gaat Janine Garretsen (meisjes A) dit jaar met de bokaal naar huis. Ze heerste duidelijk in haar groep door op alle afstanden, met geduchte tegenstand te winnen. 

Bij de jongens A is Swen Halferkamps er vandoor gegaan met de winst op alle afstanden. Mathijs Eperjesy (jongens C) heeft in zijn groep alle afstanden gewonnen. Door zijn sterke optreden op de 500 meter shorttrack is hij ook bokaal winnaar geworden. In de groep jongens B was het een stuk lastiger. Sem Berden was daar nipt de sterkste en pakte daarmee de zege in de groep.

Na een enerverende strijd met shorttrack, langebaan en mass start hebben we de volgende uitslag:

Meisjes A:

 1. Janine Garretsen
 2. Hylke Willemsen
 3. Sarah ter Poorten

Jongens A:

 1. Swen Halferkamps
 2. Daan Locht
 3. Nick Meuwissen

Meisjes B:

 1. Elise Eperjesy
 2. Carlijn te Poele
 3. Vera Makarevicz

Jongens B:

 1. Sem Berden
 2. Laurens de Putter
 3. Simen Weidenaar

Meisjes C:

 1. Elselah Harryson
 2. Mo-Yi Liao

Jongens C:

 1. Matthijs Eperjesy
 2. Henri Lenormand
 3. Sep de Kraker

Alle vrijwilligers die geholpen hebben om dit mogelijk te maken: van harte bedankt!