Skate Challenge SPI-sieraden worden collectors item

Juwelier Ferdinand Sanders die vele tientallen jaren voor onze ijsclub de Skate Challenge SPI sierraden heeft verzorgd, is hiermee gestopt. Dat betekent dat je dit seizoen voor de laatste keer een van de mooie bronzen, zilveren of gouden schaatsjes kunt bemachtigen. We gaan de nog aanwezige voorraad opmaken en daarbij geld: op = op. Als er tekorten zijn dan krijgt de jeugd voorrang boven de senioren.

Goudsmid Jan Verboven (op de foto zittend met blauwe trui) die de sieraden al die jaren geheel met de hand voor ons heeft gemaakt, is gestopt met zijn werkzaamheden. Jan is inmiddels boven de tachtig en geniet nu van een welverdiend pensioen. De Skate Challenge SPI commissie heeft zich al georiënteerd op nieuwe sieraden en er zijn al mooie alternatieven gevonden. Een definitieve keuze moet nog gemaakt worden. Volgend seizoen meer daarover.

Schrijf je nu snel in voor de Skate Challenge SPI en schaats een half uur of een heel uur voor een mooi bronzen, zilveren of gouden schaatsje. Wil je meer weten? Kijk dan op de website bij: Activiteiten > Skate Challenge SPI.