Organisatie Schaatsnacht zoekt versterking

Help jij een handje mee op 27 december bij de Schaatsnacht?

Je hebt het misschien al meegekregen: de Schaatsnacht gaat weer door dit jaar. (Natuurlijk onder voorbehoud onvoorziene zaken). We zijn volop bezig met de voorbereidingen, maar…..

We komen echt handjes te kort, zeker op de avond zelf. We zijn dringend op zoek naar een paar mensen die ons kunnen en willen helpen bij het opbouwen, regelen van de inschrijvingen (vooral uitreiken van enveloppen), uitdelen van de medailles enzovoorts of, als je dat leuk vindt, een soort spreekstalmeester / DJ zijn voor een paar uurtjes.

Het is zeker mogelijk om dan ook zelf nog mee te doen met de schaatsnacht. Nou ja, als je 150 of 200 km gaat schaatsen wordt dat wel ingewikkeld maar bij de andere afstanden is dat best te doen. Het is best zo te regelen dat je 2 uurtjes meehelpt en dan heb je nog volop tijd om zelf te schaatsen of andersom: eerst schaatsen en dan meehelpen. Meld je dus aan: hoe meer mensen hoe makkelijker te regelen.

En voor de toekomst zoeken we ook nog 1 of 2 mensen die met alle voorbereidingen willen meewerken. We zijn nu nog slechts met z’n 4-en. Dat lukt wel maar er moet niet te veel tegenzitten. In de regel komen 4 keer van te voren bij elkaar en tussendoor doet iedereen dan natuurlijk de dingen die gedaan moeten worden.

Veel werk is het niet, wel leuk! En de voldoening is groot als je ziet hoeveel mensen mee willen doen en achteraf, terecht, trots zijn op de geleverde prestaties.

Wil je meedoen, je bent meer dan welkom. Informatie of aanmelden kan bij

En terzijde: je hoeft niet per sé lid te zijn van de vereniging om mee te helpen in deze commissie of tijdens de schaatsnacht zelf!!

De commissie Schaatsnacht Eindhoven