Kennismakingswedstrijden en pupillencompetitie in januari

Op 5 en 19 januari organiseert de baancommissie weer gratis kennismakingswedstrijden voor pupillen over 100 m en 300 m. Heb je de smaak van het wedstrijd rijden te pakken gekregen na de Jos Dielis Bokaal of de sprintwedstrijd op 7 december, dan is dit de kans om het nog een keer te proberen. De wedstrijd zelf is gratis, alleen een KNSB licentie of daglicentie is nodig. Inschrijven kan via schaatsen.nl of via de kalender op de website van KNSB-Zuid

Heb je al een wedstrijdabonnement, dan is er ook een RONOsport pupillencompetitie over 4 wedstrijden, waarvan de eerste al geweest is. Echter de beste 3 wedstrijden tellen, dus je kunt nog steeds meedoen als je niet bij de eerste was. Data zijn zondag 5 januari en 26 januari en de finale op zondag 1 maart. De afstanden worden voorin het programma gepland zodat (jonge) pupillen toch op tijd klaar zijn.

Heb je nog geen wedstrijdabonnement dan kun je er een aanvragen voor de rest van het jaar met 50% korting. Voor pupillen is het abonnement dan 41 euro (i.p.v. 82 euro) en kun je de rest van het seizoen nog heel veel wedstrijden rijden. Zie voor meer informatie deze pagina.