De negende schaatsnacht van Eindhoven

We houden een traditie in stand! Op woensdag 27 december 2017 wordt alweer de negende Schaatsnacht van Eindhoven georganiseerd. Zoals ieder jaar kunnen op deze schaatstoertocht afstanden afgelegd worden van 25, 50, 75, 100, 150 tot en met de Elfsteden-afstand van 200 km. Met ongeveer 400 deelnemers is dit de grootste toertocht op kunstijs ter wereld.

We starten weer om 17:30 met de jeugdtochten. Deze bestaan uit een Minitocht van 15 of 30 minuten voor de allerkleinsten tot ongeveer 10 jaar met of zonder begeleiders en een Kleine Tocht van 60 minuten voor jeugd tot 18 jaar met rondenregistratie. Een mooi evenement voor de IJCE-jeugdleden!

De 150km- en 200km-rijders kunnen ook om 17:30 van start. Vervolgens kan om 18:45 gestart worden voor alle overige afstanden en ook om 21:30 is er nog een startmoment. Anders dan in voorgaande jaren is dit jaar de Schaatsnacht van Eindhoven om 2:00 afgelopen.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen geldt er een maximaal aantal deelnemers per groep. Zodra een groep vol is, stopt de inschrijving voor de desbetreffende groep.

Ook dit jaar zal het geheel weer muzikaal omlijst worden door een blaaskapel en door onze DJ die de vele verzoeknummers zal draaien.

De inschrijving voor de negende Schaatsnacht van Eindhoven op 27 december is geopend!

Via de site www.schaatsnachtvaneindhoven.nl kun je nu inschrijven voor dit mooie evenement. Ook vind je op de deze site alle informatie over de Schaatsnacht.

Meer informatie is te vinden op de site: www.schaatsnachtvaneindhoven.nl

Namens de commissie, Hans Jansen