Clubkleding pas-sessie

Datum

Volgend jaar bestaat IJCE 75 jaar. Vele mensen kennen IJsclub Eindhoven, maar als we allemaal in clubkleding rond schaatsen, skeeleren en fietsen, dan leren nog meer mensen onze ijsclub kennen. Vooral bij activiteiten en wedstrijden zou het erg leuk zijn als iedereen laat zien dat hij/zij lid is van IJCE. Daarnaast is het bij steeds meer activiteiten verplicht om beschermende kleding te dragen (marathon, shorttrack, teamsprint etc.). Bij de trainingen is gebleken dat het ook geen overbodige luxe is om snijvaste kleding te dragen zodat snijwonden tot een verleden gaan behoren.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd passende clubkleding heeft, organiseren we 2 pas momenten. In de week erna zijn de pasmodellen nog beschikbaar bij RONOsport. Daarna wordt de bestelling gedaan en de verwachting is dat de clubkleding uiterlijk september 2020 geleverd gaat worden. Bij de passessies zijn aanwezig: 

  • Snijvaste pakken (alle maten 140-XL)
  • Jasjes, ritsbroeken, marathonpakken, wedstrijdpakken (vrijwel alle maten 128-XL)

Overige maten en wielerkleding zijn alleen bij RONOsport aanwezig: 6, 7 en 8 maart op de ijsbaan, daarna aan de Strijpsestraat.

Op 16 maart 2020 gaat de bestelling de deur uit, dus graag vóór deze datum doorgeven welke maat je nodig hebt/denkt te hebben voor volgend seizoen. Heb je niet meegedaan aan de passessies, dan kan het zijn dat er voor volgend seizoen geen passend pak voor je beschikbaar is (de maten komen niet overeen met de normale kledingmaten!), dus kom passen en reserveer op die manier alvast een passend pak voor volgend seizoen.

  Clubkledingpakketten Huurprijs Borg
Pakket A Jasje € 25,00 € 25,00
Pakket B Snijvastpak € 50,00 € 50,00
Pakket C Jasje, wedstrijdpak, ritsbroek € 50,00 € 50,00
Pakket D Jasje, snijvastpak, ritsbroek € 75,00 € 50,00
Pakket E Jasje, snijvastpak, ritsbroek, wedstrijdpak € 90,00 € 50,00
Pakket F Jasje, snijvastpak, ritsbroek, wedstrijdpak, marathonpak € 100,00 € 50,00

 

 

 

Locatie
IJssportcentrum Eindhoven, Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX, Eindhoven