Succesvol GK Pupillen voor IJCE

Vlak voor Kerst wordt er traditioneel het gewestelijk kampioenschap voor pupillen verreden in Tilburg en daar hoort na een leuke voorbeschouwing (zie de website van het gewest) ook een mooie nabeschouwing bij. Onder begeleiding van coach Leon Berden was er een groep pupillen van IJCE goed vertegenwoordigd bij dit toernooi. Het ijs was goed en er werden dan ook vele 
persoonlijke records verreden.

In de categorie meisjes pupillen DEF is Carlijn te Poele verrassend 2e geworden en reed ze 2 PR's en eveneens 2 clubrecords. Bij de meisjes pupillen BC heeft Janine Garretsen ook een mooie 2e plaats behaald en eveneens 2 PR's en wel een hele mooie op de 500m: voor het eerst onder de 50 sec.. Bij de jongens pupillen DEF deden Laurens de Putter en Sem Berden mee die respectievelijk beslag legden op de plaatsen 4 en 5. Laurens reed een fraai PR op de 500m. 

In de categorie jongens pupillen BC werd Ive Snijders 7e met een PR op de 300m en in de categorie jongens pupillen A werd Merijn Beusen 9e in een sterk bezet deelnemersveld. Ook Merijn reed een PR op de 300m. Allemaal goed gedaan en met een lekker gevoel de kerstvakantie in!