Skate Challenge SPI - Nieuws

Skate Challenge/SPI seizoen 2021/2022 afgelast

Binnen de Corona richtlijnen kunnen we de Skate Challenge SPI niet op een verantwoorde wijze organiseren. Hopelijk kunnen we dat volgend seizoen wel weer en hopen jullie dan allemaal aan de start te zien!

Sierraden zolang de voorraad strekt!

Onze juwelier die de bronzen, zilveren en gouden speldjes en hangertjes al vele jaren voor ons maakt, is hier plotseling mee gestopt. We hebben nog een heel beperkte voorraad en kunnen niet garanderen dat iedereen die aangeeft een aandenken te willen ontvangen dat ook krijgt. We zijn op dit moment op zoek naar een alternatief. Zodra we daar meer over weten melden we dat op deze nieuwspagina. Advies is om bij inschrijving aan te geven of je een sieraad wil ontvangen. Als we het niet kunnen leveren of  je een alternatief ontvangt dan verrekenen we dat na afloop met het door jou betaalde bedrag en wordt dat op de opgegeven bankrekening gestort. 

Skate Challenge SPI gaat volledig over op transponders

Het vorige seizoen hebben we als proef de senioren met transponders laten rijden. Dat is goed bevallen en we hebben daarom besloten definitief over te gaan op het rijden met transponders, Dat betekent dat dit seizoen ook de jeugd met transponders gaan rijden en er dus geen tellers meer nodig zijn. Op de Skate Challenge SPI pagina's kun je alles lezen over hoe het in zijn werk gaat.

Ook in seizoen 2019 - 2020 kunnen oud IJCE leden deelnemen

Goed nieuws voor oud IJCE-leden met goede herinneringen aan de Skate Challenge SPI! Zij worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan de Skate Challenge SPI. Inschrijven kan via inschrijfpagina en  tegen dezelfde kosten en voorwaarden als die voor IJCE-leden gelden. Misschien smaakt dat wel naar meer en zij zijn natuurlijk van harte welkom om weer lid te worden van onze mooi club.