Fietstraining

Fietsen...

Fietsen is een uitstekende trainingsvorm voor schaatsers. Met fietsen kun je je conditie en kracht trainen. Bij IJCE kun je deelnemen aan speciale trainingen op de fiets als er geen ijs is. Deze trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeftes van schaatsers zodat je in het winterseizoen goed geprepareerd het ijs op kan. Maar buiten dat, fietsen met clubleden is gewoon leuk!

Mountainbike of racefiets

We hebben twee trainingsgroepen, één voor mountainbiken en één voor racefietsen:

  • De mountainbikers trainen op woensdagavond op het mountainbikeparcours in Best. Het verzamelpunt voor deze training is de parkeerplaats bij het Joe Mann Memorial in Best. Deze training start om 19:00u en duurt tot ongeveer 20:00-20:15u.
  • De racefietsers trainen op donderdagavond. Daarbij maken we gebruik van de wielerbaan van OpNoord. Het verzamelpunt voor de racefietsers is OpNoord. Deze training start om 18:30u en eindigt om 19:30u.

Als je deelneemt dan kies je in principe een vaste trainingsvorm en trainingsavond. Maar ben je een keertje verhinderd, dan kun je incidenteel ook wisselen met de andere trainingsavond/fietsvorm. Meld je dan wel even van te voren bij de trainer. 

Wil je ook met ons meefietsen? Geef je dan op:

Inschrijven fietstraining

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben? Meld je dan via fietstraining@ijce.nl.