Schaatsclinic voor nieuwe leden, aspirantleden en introducees

Zondagochtend 22 januari 2017 van 8.45 uur tot 9.45 uur organiseren we een Schaatsclinic voor nieuwe leden, aspirantleden en introducees van IJCE-leden, onder begeleiding van ervaren trainers.

Het wordt een sportieve activiteit voor zowel jeugd en volwassenen, waarbij men kennis kan maken met het langebaanschaatsen bij onze ijsclub. De secretaris van IJCE, de heer Nico Broers, zal hierbij aanwezig zijn en de deelnemers welkom heten samen met onze gastvrouw voor nieuwe leden mevrouw Rieky Bakermans. Daarna worden de deelnemers in kleine groepjes ingedeeld, jeugd en senioren apart, voor een leuke training op de 400 m baan met een van onze beschikbare trainers.

Deelname aan deze clinic is gratis en geheel vrijblijvend. De deelnemers aan de clinic kunnen daarna, als het goed bevallen is, nog een keer meedoen met een schaatsles bij IJCE langebaan training of shorttrack (zaterdagochtend). Daarna behoeft men pas te beslissen of men lid wordt.

Aanmelden voor alle deelnemers s.v.p. voor 20 januari aanstaande door een bericht te sturen naar onze gastvrouw Rieky Bakermans. Bij de aanmelding dient vermeldt te worden:

  • Voornaam en familienaam
  • Geboortedatum (Jeugd tot en met 22 jaar, Senioren vanaf 23 jaar)
  • Woonadres en telefoonnummer
  • Of men zelf schaatsen meebrengt? Indien geen eigen schaatsen, dan kan men deze huren bij Rono sport op de ijsbaan. Tijdige aanwezigheid is dan vereist omdat passen en huren de nodige tijd vergt.

Rieky Bakermans en Bestuur IJCE