Jan Groot-bokaal voor Ad den Otter

Op 19 maart 2018 hield IJCE haar jaarlijkse vrijwilligersavond. Tijdens deze avond in het Gildehuis aan de Boutenslaan in Eindhoven wordt traditiegetrouw ook de Jan Groot-bokaal uitgereikt aan “onze” vrijwilliger van het jaar.

De uitreiking gebeurt zo mogelijk door de winnaar van vorig jaar. Dat waren in 2017 Nancy en Jan Dankers. Zij hebben de bokaal dit jaar uitgereikt aan Ad den Otter.

Ad is al heel wat jaren actief binnen IJCE en ten behoeve van IJCE en de schaatssport: hij zit in de organisatie van het zomerkamp, is betrokken bij de indeling van de trainingsgroepen, was enkele jaren bestuurslid technische zaken, heeft de skeelertraining op Op Noord van de grond getild en geeft ook skeelertraining in de zomer en schaatstraining in de winter. Ook is Ad een van de trekkers geweest bij de oprichting van het RTC Zuid (het Regionaal Talenten Centrum) in 2016 en Ad is  nu nog steeds voorzitter van het RTC Zuid waar de jonge schaatstalenten uit ons Gewest zich kunnen doorontwikkelen naar Jong Oranje en de landelijke top.

Kortom: Ad heeft de Jan Groot-bokaal echt verdiend en het bestuur van IJCE feliciteert Ad dan ook van harte met deze bokaal!