Stem op onze clubheld Paula

Bij de verkiezing 'clubhelden van de amateursport' wordt in iedere gemeente van Nederland gezocht naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Wat het bestuur betreft verdient Paula van der Kaay de titel clubheld dubbel en dwars! Dus stem op haar. Daarmee kan je zelf gratis loten verdienen en de club maakt kans op 10.000 euro. Maar belangrijker: je spreekt waardering uit naar haar en ze is natuurlijk een rolmodel voor de vele vrijwilligers die onze club rijk is. Stemmen kan nog tot 31 oktober, dus wees er snel bij. Klik op de knop hieronder en zoek naar Paula van der Kaay - gemeente Eindhoven - IJsclub Eindhoven (IJCE).

Ik stem op Paula

Paula is al tientallen jaren op veel manieren actief in de schaatssport. Niet alleen is zij al jaren bestuurslid van IJsClub Eindhoven, Paula is ook trainer en coördineert veel activiteiten en evenementen van IJCE. Ook bij de feitelijke uitvoering van de activiteiten en evenementen is Paula er heel vaak bij.

Paula is ook op het menselijke en sociale vlak een sterke bindende factor in onze vereniging. Bij lief en vooral ook bij leed is Paula als één van de eersten er bij om haar belangstelling en steun te tonen. Natuurlijk kent Paula niet al onze bijna 600 leden, maar ze kent er wel veel. Ook andersom is dat het geval. Je zou bijna zeggen: zonder Paula geen IJCE en zonder IJCE geen Paula.

Hieronder legt Pieter van den Hoogenband nog uit hoe de actie werkt. In onze regio is het Eindhovens Dagblad de trekker.