Eerste IJCE-fietstoertocht voor volwassenen

Ja, je leest het goed! Op zondag 26 mei a.s. gaan we voor de eerste keer een fietstoertocht voor de volwassenen organiseren. Het is zeker niet de bedoeling om de spontaan georganiseerde tochten waaraan een aantal van jullie al jaren meedoen, in de wielen te rijden. Maar nu gaan we als vereniging IJCE ook zelf een tocht organiseren. Het programma ziet er zo uit:

  • Je kunt kiezen uit twee afstanden: ca 100 km of ca 50 km. Beide ritten vertrekken op de parkeerplaats van het Stedelijk College in Woensel. Het  bezoekadres van het Stedelijk College is Oude Bosschebaan 20 in Eindhoven. De parkeerplaats van het Stedelijk College is met de auto bereikbaar via de Estafettelaan en de Atletieklaan. Dit is vlakbij het sportpark "Op Noord". Hier geniet onze jeugd die dag van de tweede dag van het zomerkamp.
  • De 100 km vertrekt stipt om 10.00 uur en houdt een kruissnelheid van 28 à 32km/uur aan. Er is voorzien in een pauze.
  • De 50 km vertrekt stipt om 11.00 uur en houdt een kruissnelheid van 24 à 27km/uur aan. Er is voorzien in een pauze.
  • Beide ritten worden met twee voorrijders gereden. We rijden dus in groepsverband. De ritten zijn niet uitgepijld. We verstrekken vooraf waarschijnlijk geen gpx-bestanden. Houd daarom de website in de gaten.
  • Beide ritten finishen uiteraard weer op de parkeerplaats van het Stedelijk College. Hierna kan je een kijkje nemen bij het zomerkamp op sportpark "Op Noord" dat rond die tijd wordt afgesloten en kan je nog nagenieten op het terras van sportpark "Op Noord". Het sportpark ligt op minder dan 100 m van de parkeerplaats.

We hebben bewust gekozen voor de slotdag van het zomerkamp. Zo is er de gelegenheid voor de volwassenen om een kijkje te nemen bij het zomerkamp. 

Tot zo ver het programma voor de fietstochten op 26 mei a.s.. Doe mee en kom zondagochtend 26 mei naar de parkeerplaats van het Stedelijk College, Oude Bosschebaan 20 in Woensel/Eindhoven; parkeren via de Estafettelaan en de Atletieklaan. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws. 

JE HOEFT JE NIET VAN TEVOREN AAN TE MELDEN OF IN TE SCHRIJVEN.