Clubkampioenschappen langebaan - 12 en 13 februari

De inschrijving voor de clubkampioenschappen langebaan op 12 en 13 februari wordt binnenkort geopend. Informatie  en aanmelding is te vinden op de webpagina van het clubkampioenschap langebaan. De inschrijving sluit op woensdag 9 februari om 17:00 uur.

De clubkampioenschappen staan open voor alle leden van IJCE, wedstrijdrijders en recreanten, jong en oud. Dus doe gezellig een keer mee!

De senioren wedstrijdrijders rijden een vierkamp over twee dagen. De recreanten rijden alleen op zondag 13 februari een 500 meter voor het clubkampioenschap. Zij hebben de mogelijkheid om ook een 1500 meter te rijden als het tijdschema dit toelaat.

Voor de pupillen zijn de afstanden afhankelijk van de leeftijd, te beginnen met twee keer 100 meter voor de allerjongsten. De pupillen rijden twee afstanden op zaterdagavond, de junioren rijden drie afstanden op zaterdag en zondag.

Vrijwilligers

Mocht je nou niet de 500 meter schaatsen maar vind je het wel leuk om betrokken te zijn, meld je dan aan als vrijwilliger via wedstrijdcommissie@ijce.nl. Voor de zondag zijn we nog dringend op zoek naar klokkers.