Vrijwilligers voor Basisschool Schaatsfestijn

Op vrijdag 16 november wordt traditiegetrouw het Basisschool Schaatsfestijn (voorheen Basisscholen Prestatieritten) georganiseerd. Alle kinderen van de basisscholen uit Eindhoven en omgeving worden dan uitgenodigd te komen schaatsen en plezier te maken op onze ijsbaan en daarna lid te worden van onze ijsclub. Een mooie manier om kinderen achter de computer weg te halen en enthousiast te maken voor het schaatsen.

Gezocht: 60 Vrijwilligers voor het Basisschool Schaatsfestijn op vrijdag 16 november

Een groot evenement als het Basisschool Schaatsfestijn, met 2500 tot 3000 kinderen en bezoekers, is natuurlijk alleen maar mogelijk met voldoende vrijwilligers. Wij hebben vrijdag 16 november ruim 60 mensen nodig bij de toegang, langs en op de ijsbaan. Bij de toegang en langs de ijsbaan om alles in goede banen te leiden en op de ijsbaan om de kinderen op allerlei manieren te helpen. Mensen bij de toegang en langs de ijsbaan zijn welkom vanaf 16.00, 16.30 en 16.45 uur. Mensen op het ijs zijn welkom vanaf 17.15 uur. Om 20.00 uur is het evenement afgelopen.

Alle mensen worden een week voor aanvang voorzien van een draaiboek dat alle informatie bevat die je nodig hebt om dit schaatsfestijn tot een goed einde te brengen.

De bedoeling van dit Basisschool Schaatsfestijn is dat de kinderen met hun supporters onze ijsbaan bezoeken en dat de kinderen daarna op het ijs met hun leeftijdgenootjes de ijspret ervaren.

Meer informatie over het Basisschool Schaatsfestijn vind je hier.

Wil je ons ook meehelpen om het Basisschool Schaatsfestijn bekender te maken op facebook?

Like en volg ons op facebook

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden bij:

Profile picture for user Peter Henning

Peter Henning

Profile picture for user Huub Ulrich

Huub Ulrich

Namens de organisatie,

Riet Willems, Huub Ulrich, Peter Henning en Sjoerd Zinnemers.