We gaan fietsen

Uit de onlangs gehouden enquête blijkt dat er onder de leden veel animo is om te gaan fietsen met IJCE. Er was een flink aantal positieve reacties voor zowel fietsen met de racefiets als met de mountainbike. Daarom hebben we besloten om een trainingsgroep voor beide varianten op te richten. 

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van deze nieuwe trainingsactiviteit. Daarbij komt een hoop kijken. We zijn in gesprek met trainers, met wielerbanen en we kijken hoe de trainingen het beste passen in het trainingsjaarprogramma voor schaatsen en skeeleren, naast de bostraining en andere activiteiten. 

We verwachten dat de voorbereidingen eind maart zullen zijn afgerond. Daarna gaat de inschrijving open. Naar verwachting zal de training dan medio april van start gaan, maar daarover zullen we jullie nog informeren. Dus tot die tijd nog even geduld. 

Als je je bijdrage wilt leveren aan het organiseren van deze nieuwe trainingsvorm, hetzij als trainer, coördinator of anderszins, meld je dan even bij mij via (fietstraining@ijce.nl).